Guidad visning Lilla Björka

15.00 alla dagar utom måndagar. Ingår i entrépriset.

————————————————Sommarkvällar 2022

3 augusti kl. 18.00 Elisabeth Gerle
”Elin – inspiratör för nya generationer”
Elisabeth Gerle är professor emerita vid Lunds universitet coh författare. Född och uppvuxen i Småland. Aktuell med boken Allt är omöjligt. Och vi ger oss inte. Den stora fredsresan (Themis förlag)

 

Tidigare program:

8 juni kl. 18.00  Kent Wisti och Susanne Dahl
Kent Wisti är en av Det fria ordets hus vistesestipendiater 2022. I samband med sin vecka på Lilla Björka ordnas ett författarsamtal.
Kent Wisti är präst och konstnär och för många välkänd för sina satirteckningar. Samtal, kaffe och bulle. Frivillig avgift som går till Rädda Barnen. 

 

2 juli kl. 16.00 Vernissage Konst i Elins hage.
Nicolas Hansson, verksamhetsansvarig ,Smålands konstarkiv, invigningstalar

6 juli kl. 19.00 Tusen år i Småland.  OBS! tiden ändrad till 19.00
Följ med på Elin Wägners resa genom de småländska skogarna, där hon möter sagor, sägner och olika kulturskikt genom tusen år.  Tine Winter levandegör en del av de berättelser från den folktro som Elin Wägner möter i samtal med kvinnor och män runt om i Småland. 
Tine Winter är berättare  verksamhetsledare på Sagobygden 

3 augusti kl. 18.00 Elisabeth Gerle
”Elin – inspiratör för nya generationer”
Elisabeth Gerle är professor emerita vid Lunds universitet coh författare. Född och uppvuxen i Småland. Aktuell med boken Allt är omöjligt. Och vi ger oss inte. Den stora fredsresan (Themis förlag)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


kl. 15.00 alla dagar utom måndagar är Du välkommen till guidad visning av Lilla Björka. Guidningen ingår i entréproset 50:-